Onze dankjewel collectie!

Onze dankjewel collectie!

Geef een 'dankjewel'

Blossombs' cadeautjes zijn gevuld met bloembommetjes: bommetjes vol wilde bloemenzaad. Gedurende de hele lente en zomer komen deze zaadjes uit en groeien er de kleurrijkste wilde bloemen uit. O.a. groeien er klaprozen, phacelia's en korenbloemen uit. Zo geniet niet alleen jij van een mooie bloem, maar worden de bijen en vlinders er ook blij van! Geef jij ook een klein bedankje aan de natuur, voor al het moois wat zij geeft?

Shop bedankjes

Onze collectie

In onze 'dankjewel' collectie zit een Hanger op Kaart, een Gift Box Mini, een Eierdoosje en een Gift Box Medium. Onze hanger op kaart is een perfect kleinigheidje; schrijf op de achterkant wat leuks en geef het cadeau extra betekenis. Bovendien kan de hanger eerst het huis versieren en daarna de tuin. Zo komt dit zelfs in de winter van pas! In onze Gift Box Mini zitten vier Blossombs, in onze Gift Box Medium zitten er negen en in het Eierdoosje zitten zes Blossombs. Genoeg keuze om een passend cadeau te vinden voor diegene die een bedankje verdient! Weten hoe de bijzondere bommetjes in onze cadeaus eigenlijk precies werken? Klik hieronder.

Hoe werken Blossombs?

Onze missie en jouw cadeau

'Mooi voor de mens en de natuur', dat is onze missie. Hoe zie je dat nu terug in jouw cadeau? Natuurlijk in de bommetjes die vol zitten met een bloemenmix speciaal voor de bij en de vlinder, maar ook in onze verpakkingen en ons hele productieproces. Onze verpakkingen zijn namelijk allemaal gemaakt van gerecycled of duurzaam materiaal en worden onze cadeaus samengesteld door onze collega's in een sociale werkplaats. Ook worden de bommetjes gemaakt in Nederland. Lekker dichtbij, zodat we onze uitstoot zo veel mogelijk verminderen. Meer weten over hoe we te werk gaan? Check hieronder de link.

Onze blogs