Inspiratie Tips

Maak de leukste geboortegeschenkjes met zaadbommetjes van Blossombs

Maak de leukste geboortegeschenkjes met zaadbommetjes van Blossombs

Op zoek naar een origineel cadeau voor je kraamvisite? Tegenwoordig is het geven van geboortegeschenkjes steeds populairder. Deze doopsuikers bestonden vroeger alleen uit suikerbonen, als bedankje voor de kraamvisite. Nu kan het gepersonaliseerde cadeautje alle vormen en maten aannemen. 

Geboortegeschenkjes gemaakt met Blossombs

Met Blossombs kan je zelf de allerleukste geboortebedankjes maken, met een boodschap. Creëer voor jouw kleintje een kleurrijke toekomst met onze zaadbommetjes. 100% natuurlijk en gevuld met zaden van wilde bloemen speciaal voor de vlinder en de bij. 

Losse zaadbommetjes kopen

Kraftzakken van Blossombs

Met behulp van onze kraftzakken, gevuld met 10, 25 of 50 Blossombs, zet je eenvoudig een lief en persoonlijk cadeautje in elkaar. Vul bijvoorbeeld een cadeauzakje met wat Blossombs van jouw favoriete kleur, of mix de kleuren! Ook een reageerbuisje gevuld met de zaadbommetjes staat erg leuk als cadeau. Hang er een lief kaartje aan met de naam van je kind en voila! Klaar is Kees.

Ontdek alle kleuren zaadbommetjes

Voorverpakte cadeau zakjes

Heb je in de drukte van de kraamtijd geen tijd om alles zelf te maken? Denk dan voor je geboortegeschenkjes ook eens aan de katoenen cadeauzakjes van Blossombs. 5 of 8 zaadbommetjes zijn dan al superleuk voor je ingepakt! Scheelt toch wat moeite. Aan het touwtje is makkelijk een persoonlijk kaartje te bevestigen.

Gerelateerde berichten