• Biodiversiteit leuk en toegankelijk
 • Cadeaus geïnspireerd door de natuur
 • Sociale onderneming met impact

Mooi voor jou & mooi voor de natuur

Op zoek naar een origineel cadeau of geschenk, voor een verjaardag, als bedankje voor de juf of meester, voor de bruiloft gasten of gewoon zomaar? Onze kleurrijke bloembommetjes zijn een leuk alternatief voor een bos bloemen én ze passen door de brievenbus. Ze zijn niet alleen mooi voor de mens, maar ook voor de natuur!

Over Blossombs

Bij Blossombs houden wij van kleur en al helemaal van kleur in de natuur! En dat zou jij ook doen, als je wist hoe enorm belangrijk kleurrijke bloemen zijn voor het voortbestaan van onze aarde en al het leven daarop. Want hoe meer bloemen, hoe meer voedsel er is voor de bijen, vlinders, en hommels. 

Lees meer

Onze missie

Blossombs is opgericht door Daisy de Bruijn en Geerten van Eldik, met als doel biodiversiteit leuk en toegankelijk te maken voor iedereen.

Wij zijn geschrokken van de bijen- en vlindersterfte in de wereld. Vlinders, bijen en hommels hebben het zwaar door een tekort aan bloemen. Daar moesten we iets aan doen, vonden we.

En zo zijn de bloem ‘bommetjes’ van Blossombs ontstaan. Kleurrijk, verpakt als leuke cadeautjes, 100% veilig,  geschikt voor zowel volwassenen als kinderen en voor grote doelgroepen op een duurzame manier in eigen land te produceren.

Gooi - water - groei!

 • Gooi

  Gooi de Blossombs in je tuin, rondom je huis of in een pot op je balkon. Let op! Blossombs mogen niet in beschermd natuurgebied gegooid worden.

 • Water

  Het enige wat jij nog moet doen is wachten op een regenbui (of een gieter gebruiken) en de Blossombs doen de rest! tip: druk Blossombs zachtjes in de aarde, ze hoeven niet ingegraven te worden.

 • Groei

  Het duurt een paar dagen voordat de plantjes gaan ontkiemen en vervolgens duurt het nog +/- 8 weken voordat de eerste bloemen verschijnen. Kortom: geduld tot de natuur zijn werk doet.

Kijk, zo werkt het!

Gooi de Blossombs overal en creëer overal kleine voedselparadijsjes voor bijen en vlinders: in je tuin, in een pot op je balkon, op een braakliggend stukje grond, een kale berm of langs de sloot (vermijd natuurgebieden). In de zaadbommetjes van Blossombs zit een biologische wilde bloemenzaadmix.

Sommige zaadjes ontkiemen in de lente, andere in de zomer of zelfs daarna. Zo hebben de bijen (en jij dus ook) het hele seizoen plezier van bloemen. Kortom: geduld gevraagd tot de natuur zijn werk doet. Het enige wat jij nog moet doen is wachten op de regen (of een gieter gebruiken) en de Blossombs bloembommetjes doen de rest!

Relatiegeschenk voor bedrijven

Zoek je een uniek, persoonlijk en op maat gemaakt presentje waar collega’s en/of relaties nog lang plezier van gaan beleven? Blossombs is een duurzaam relatiegeschenk met een boodschap. We denken graag mee over een gepersonaliseerde verpakking of boodschap voor jouw bedrijf.

Lees meer

Wat klanten van ons vinden

 • Helemaal geweldig!

  Helemaal geweldig! Wordt snel en zeer goed geleverd. Het is ontzettend leuk om te zien hoe Blossombs zicht ontwikkelen en erg leuk om aan iemand cadeau te doen!

 • Wat een super leuk concept!

  Past door de brievenbus, goed voor de natuur en een uniek cadeau!

 • Leuk om te geven

  De Blossombs bolletjes is een leuk kadootje om te geven en om te krijgen. Spannend om te zien welke bloemetjes je tuintje extra kleuren. En fijn dit vooral voor het goede doel te doen, de bijtjes helpen.