Blossombs weggeefcadeautje met konijn en de tekst: bedankt dat je mij hebt laten groeien

Hét originele cadeau voor juffen en meesters

Het einde van het schooljaar komt er weer aan, tijd om na te denken over een afscheidscadeautje voor die lieve juf of meester. En hoe zeg je nu beter ‘Bedankt dat je mij hebt laten groeien’ dan met een cadeau dat groeit? Met onze special edition gifts voor de juffen & meesters geef je een lief cadeau en help je de natuur! 

Weggeefcadeautjemet 2 bloembommetjes

In deze lieve cadeauverpakking zitten twee Blossombs, ideaal als kleinigheidje! Bedank jouw juf met de ‘Lieve juf, bedankt dat je me hebt helpen groeien’. Of ga voor ons vrolijke school konijntje als bedankje. Met Blossombs heeft de juf of meester het hele seizoen nog plezier van jouw cadeau! In de Blossombs zitten namelijk verschillende soorten wilde bloemen, die op verschillende momenten bloeien. Een ontzettend duurzaam cadeau dus!

Bekijk de weggeefcadeautjes

Cadeauverpakking met 7 zaadbommetjes

In de small giftbox zitten wel zeven bommetjes! Als jouw juf of meester een tuin heeft en ervan houdt om daar lekker bezig te zijn, zit je met de small giftbox zeker goed. Binnen een mum van tijd is zijn of haar tuin omgetoverd tot een kleurrijk paradijs voor de bij en de vlinder. Verras jouw juf of meester dit jaar met een origineel en mooi cadeau.


Ga dit jaar voor een duurzaam cadeau, iets waarmee je naast de juf of meester ook de natuur ontzettend blij maakt. Blossombs zijn bommetjes vol kleur en vrolijkheid. Een cadeau met een boodschap.